RIET DE SADELEER


Al tijdens haar werk als accountmanager in de uitzendsector kwam Riet in contact met heel wat ondernemers met een groei-ambitie. Wat haar toen al opviel, was welke bedrijven in no-time succesvol waren en welke steeds in cirkeltjes bleven draaien. Later bouwde ze voor een zusterfirma een opleidingsplatform uit, ging er als trainer aan de slag en volgde ook zelf een brede waaier aan opleidingen in België en Nederland, steeds gericht op groei en ontwikkeling van mens en organisatie. Met haar bedrijf Expeditie O ondersteunt ze organisaties bij de realisatie van hun groei-ambitie op basis van een zeer praktische en laagdrempelige aanpak. 'Groeien: dat is durven!' is haar eerste boek.

Groeien: dat is durven

Van nature wil de mens altijd groeien en bijleren. En dat geldt ook voor bedrijven en organisaties. Groeien kan heel veel zaken betekenen: verbeteren, letterlijk groter worden, optimaliseren... Op persoonlijk vlak, als team of organisatie. Het is vooral een kwestie van durven. Jezelf durven in vraag stellen, verantwoordelijkheden durven afstaan, mensen durven vertrouwen, zekerheden durven achterlaten voor het onbekende...

In 'Groeien: dat is durven!' geeft Riet De Sadeleer een concreet stappenplan om je daarin te ondersteunen. Ze wijst je op de mogelijke valkuilen en wat je eraan kan doen. Met heel veel praktijkvoorbeelden, makkelijk toepasbare suggesties en af en toe een knipoog. 

Durf jij het aan?