PUBLICATIES

Primeur vol gevaar 

De dag voor ze op reis vertrekt, moet journalist Evelien Van Looveren een toespraak bijwonen van de Franse president. Tijdens zijn speech maakt president Nicolas Landrieu bekend dat het dreigingsniveau wordt verhoogd tot het maximum, omdat IS dreigt met zeer grote aanslagen. Bij De Dagkrant draaien ze op volle toeren om alles in een krant te gieten.

Terreurjournalist Thomas De Wilde wordt samen met zijn fotograaf op missie gestuurd richting Syrische grens. Volgens de hoofdredactie zouden de rebellen alleen maar angst willen opwekken, aan hen om dat uit te zoeken. Thomas probeert een gesprek te regelen met de grote leider, om alle feiten op tafel te kunnen leggen. Dat blijkt te lukken, maar wat een primeur moest worden, eindigt in een grote nachtmerrie.

Auteur: Ruben Bultinck
Verschijningsdatum: september 2019

Choose your pet like a vet

Kruip in het hoofd van een dierenarts bij de aankoop van je hond!

Binnenin "Choose your pet like a vet!" ontdek je:
✔ De logische redenering van een dierenarts bij het kiezen van een hond, op een begrijpbare   manier.

✔ Waarom een hond in een winkel kopen om problemen vragen is.

✔ De ultieme anti-broodfok checklist

✔ De gemakkelijkste manier om uit een nest de puppy met het juiste karakter te kiezen.

✔ Meer dan 50 rassen waarbij specifieke aandoeningen kunnen vermeden worden.

✔ En nog zoveel meer!

Auteur: Nele De Schryver
Verschijningsdatum: september 2019

Autobiografie Marc Van Walleghem

In mijn leven heb ik zoveel meegemaakt. Mooie momenten, maar ook zwarte periodes. Ik heb beslissingen genomen die niet alleen anderen, maar ook mezelf voor voldongen feiten hebben gezet. Met mijn verhaal, wil ik de waarheid vertellen. Over wat er is gebeurd, over hoe het is gegaan, en dit zonder te verbloemen. Karate is de enige constante in mijn leven, die mij een ongelooflijke kracht heeft gegeven en nog altijd geeft. Het is mijn toeverlaat, mijn zuurstof, mijn Tomodashi, mijn houvast in het leven. Ik wil nog enkele dingen verwezenlijken in mijn leven. Dit boek publiceren is er één van. Dat het een inspiratiebron mag zijn voor iedereen die het leest.

Auteur: Marc Van Walleghem
Verschijningsdatum: december 2018

Karate Lexicon

Shihan Marc Van Walleghem is een legende op het vlak van Kyokushin karate. Hij heeft de wereld rondgereisd om zich te perfectioneren in Kyokushin karate en heeft daarbij velen geïnspireerd met zijn seminaries. Met dit lexicon wordt al zijn kennis gebundeld tot een uniek handboek, geïllustreerd met spraakmakende foto's. Auteur: Marc Van Walleghem
Verschijningsdatum: maart 2019

About a wicked rabbit and a ravenous wolf 
Auteur: Hanneke Dhaese
Verschenen: september 2017

Jouw boek bij op onze pagina?